FEDAFOTO

Federació Associacions Fotografiques de la Comunitat Valenciana FEDAFOTO
Apartat de correus nº 98
46650 – Canals (Valencia)
E-Mail: info@fedafoto.es Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Web: www.fedafoto.es


Logotip de l'Associació d'Associacions FEDAFOTO

¿Qui som?

FEDAFOTO ha estat fundada al setembre de 2010 per quatre agrupacions fotogràfiques plenes d’il.lusions i amb la voluntat d’iniciar projectes conjunts que ens animen a continuar divulgant la fotografia, i fins i tot, que facem creixer l’afició a la mateixa.

Anem anar pas a pas, esperant que les grans pretensions ens arriben al seu temps. Sobretot, revitatlizem les nostres relacions a través d’activitats conjuntes que, individualment, no podriem realitzar, i que, al mateix temps, ens donem l’oportunitat d’ampliar el nostre coneixement fotogràfic.

Esperem que, poc a poc, vagen incorporant-se noves agrupacions amb el mateix fi que nosaltres.

¿Qué oferim?

 

            FEDAFOTO oferix a tots els socis de les agrupacions federades l’oportunitat de desenvolupar projectes conjunts; divulgar les activitats de totes les agrupacions a traves d’un mitja propi que arribe a més gent; promoure eixides fotogràfiques, xarrades, cursos, etz. de forma conjunta i per a tots els associats; crear una base de jurats federats per a desenvolupar la seua tasca en els concursos fotografics que s’organitzen les agrupacions….

 

¿Vols asociar-te?

 

Las condicions de la Federació, per a cada agrupació són:

Alta: 50 Euros

Quota annual: 100 Euros

Sols tens que sol.licitar-ho a info@fedafoto.es i ens posarem en contacte amb tú el més aviat possible.

Agrupacions Federades

Associació Fotográfica Canalina d’Aficionats –AFCA-

Associació Fotográfica L’Olleria –AFL’OLL-

Fotoaficionats Algemesí –FA-

Agrupació Fotografica Benissa –AFB-

Agrupació Fotogràfica Ontinyent -AFO-


Una respuesta

  1. Aneu aportant idees per millorar la pàgina… coses com informació de les diferents associacions, dades de possibles quedades fotogràfiqeus i diferents coses que vos vinguen al cap… 😉

Deja un comentario